top of page

Köpek Yatağı Seçimi ve Köpek Sağlığı Arasındaki İlişki



Köpek yatağı seçimi ve köpek sağlığı arasındaki ilişkiyi öğrenmeye hazır mısınız?

Köpeklerin insanlar için en sevimli dostlar olduğunu söylemeye gerek yok sanıyoruz. Peki, sevimli dostlarımızın sağlığını korumak için doğru bir yatak seçmeniz gerektiğini biliyor muydunuz? Günlerinin en az 12 saatini uyuyarak geçiren köpekler için bu şart!

Köpeklerin uykuyu çok sevdiklerini bilmelisiniz. En az 12 saat uyuyan köpeklerin bazı cinslere göre uyku süresinde düzey 18 saati bulabilmektedir. Bu durumda köpeklerin sağlıklı bir şekilde uyumaları adına doğru yatağı seçmek şart olur. Peki, yatak seçerken ne tür seçeneklere dikkat etmek gerekir? Her hayvan sever bu detaylara önem veriyor mu? Gelin şimdi köpek yatağı seçerken nelere dikkat etmek gerektiğine bir bakalım.


Köpek Yatağı Seçimi Sırasında Dikkat Edilecekler

  • Köpek yataklarından birini satın almak istediğinizde en dikkat çeken detayın şüphesiz yumuşaklık olacağını ifade etmek gerekir. Zira köpeklerin saatlerce taş gibi bir yerde uyuması eklem rahatsızlıklarının habercisi olabilir. Yumuşaklığın yanında ikinci en önemli detay boyutlardır.

  • Köpek cinslerine göre boyutların da değişkenlik gösterdiği açık. Bu anlamda köpeğinizin tam anlamıyla yerleşebileceği bir yatak seçmelisiniz. Köpeğinizin sığmayacağı bir yatak konfor konusunda eksik kalacaktır.

  • Köpek yatağı seçerken sonuncu ve en önemli detay doğru zemindir. Bazı yatakların düz bir altlık sağlamaması köpekleri rahatsız edebilir. Bu nedenle de köpeğinizin altında yeterli yumuşaklıkta ve düz bir yatak olması şarttır.


Köpekleriniz için Özel Kılıflı Yatak

Köpekleriniz için özel tasarım yatakla buluşmanızı sağlayan Teepee House, içi boncuk silikon elyaf ile doldurulmuş kusursuz bir yatak üretmiştir. Köpeğinizin yumuşacık bir zeminde yatmasını sağlayan bu yataklar köpeklerinizin yatar pozisyondayken vücut şeklini alır. Köpek yatağının en değerli özelliklerinden bir tanesi de şık ve yıkanabilir özellikler taşıyan kılıf kısmıdır.

Kılıfın kirlendiği hallerde çıkarılarak uygun yıkama koşullarında temizlenmesi mümkündür. Kumaş kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çeken bu ürünün en önemli yanı köpeğiniz için sağlıklı bir uykuya olanak sağlamasıdır. Siz de sağlıklı ve kaliteli uykular için köpeğinize harika bir yatak hediye edebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page