top of page

Köpek veya Kedi çadırı alırken nelere dikkat edilmeli ?


Patili dostlarımız için herhangi bir ürün alırken mutlaka üretildiği malzemelere bakılması gerekir. Kullanılan malzemelerin mutlaka evcil hayvan ve insan sağlığı için zararsız olması gerekmektedir. Doğru malzeme seçimi ile uzun yıllar keyifle ve güvenle kullanılabilecek bir ürün tercih etmek mümkün olur. Ayrıca ürünün dikişlerinin, bağlantı noktalarının ve aksesuarlarının da kaliteli olması önemlidir.




Çadır seçerken çadırların kullanım alanını göz önünde bulundurmak da önemlidir. Kedinin veya köpeğin rahatça girip çıkabileceği ve çadır içinde hareket edebileceği bir alanın olması gerekir. Kediler kolayca hareket edebildikleri kapalı alanlarda kendilerini daha güvende hissederler. Bu nedenle kedinin boyutlarının göz önünde bulundurulması gerekir.Köpekler ise daha yayıla yayıla yattıkları için daha rahat hareket edebilecekleri bi köpek çadırını seçmek gerekir.








Kediler ve köpekler günlerinin büyük bir kısmını uyuyarak geçirirler.Teepee House çadırları Bu sebeble kaliteli bir uyku için önemlidir. Patili dostlarımızın karanlık, sessiz ve güvende hissedebileceği bir alana ihtiyacı vardır. Teepee House Kedi çadırı da tam da burada ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page