top of page

Kedi Evleri Türleri



Kediler, kendilerine bol bol özgürlük veren açık, ferah yerleri severler, ancak bazen kendilerini çevrelerinden izole etmelerine, sakinleşmelerine ve huzurlu bir uykuya dalmalarını sağlayacak kapalı, sınırlı bir alana da ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, bu hayvanlar gardıroplar, çekmeceler veya kutular gibi alışılmadık yerlerde saklanmak istiyorlar, bazen bir çamaşır makinesinde veya çamaşır sepetinde bile bulunabilirler. Orada doğru miktarda mahremiyete sahipler, kendilerini sıcak hissediyorlar hatta rahat ve güvenli. Evcil hayvanlarımızın özel ihtiyaçlarına cevap olarak bir çok kedi evleri türleri bulunur.

Biz ise Teepeehouse olarak hem evinize dekoratif görünümlü hem de evcil dostlarınızın özel yerleri haline gelecek kedi evleri, kedi çadırları, kedi minderi üretiyoruz. Sadece kedileri değil, köpekler içinde aynı özenli çalışmayı yapıyoruz. Kedi çadırı, Bir kedinin kendini evinde hissedebileceği bir evi anımsatan bir tür yerleşik sığınaktır. Kedilere bir an ihtiyaç duyduklarında, oyun oynadıktan sonra dinlenmek için veya uyuduklarında orada saklanabilirler. Böyle bir kabin, onlara dinlenirken mükemmel bir sığınak ve rahatlık sağlar.


Kedi evlerinin avantajları nelerdir?

Sitemizde bulunan kedi evleri, bu tüylü hayvanların sahiplerinin kendileri için belirleyebileceği tüm gereksinimleri karşılar. Her şeyden önce kaliteli hammaddelerden yapılmıştır, uzun dayanıklılık sağlar. Daha da önemlisi, yaptığımız evler, sadece kedileri değil, aynı zamanda küçük köpekler, kirpi, hamster, kobay gibi düşük ağırlıktaki diğer hayvanlar için de kullanılabilir.

Kedi Çadırlarımız başka nasıl öne çıkıyor?

Şimdiye kadar evcil hayvanlar için yapılan evler genellikle karton ya da plastik kutularla düşünülürken çoğunlukla görsellik ikinci plandaydı, ancak şimdi kedi çadırı işlevsel olarak ve bunu yaparken keskin görünecek şekilde tasarlandı.


Modern dizayn

İnternetin daha fazla kedi resmine ihtiyacı var olduğunu düşünerek kedi çadırlarımızı, kedi minderi ve diğer kedi aksesuarları gibi özenerek ve modern olarak dizayn ediyoruz. Tabii köpekler için de aynı şekilde minderlerini,

çadırlarını, taşıma çantalarını üretiyoruz.

Özel Stil

Kediniz madem sizi seçti ya da siz onu seçtiniz bu özel ilişkiyi özel bir stille pekiştirmek isterseniz kedi çadırı, ona özel bir yaşam alanı sunmak için ideal bir ev olacaktır. Orijinal bir Teepeehouse tasarımı olan kedi çadırı siparişlerinizde kedinizin ismiyle özelleştirilmektedir.



Sağlıklı Ürün

Kedi Çadırlarımız, en sevdiğiniz tüy topunuz için temizlenmesi kolay ve son derece rahattır.

37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page