top of page

Kedi Çadırı Kullanımı Kediler İçin Neden Önemlidir?

Güncelleme tarihi: 25 Şub 2021

Kedi Çadırı

Kedilerin saklanma eğilimi gösterdiğini hepimiz fark etmişizdir. Yabancılarla karşılaşan kedileri farklı odalarda, kanepe ya da koltuk altlarında, dolap içlerinde bulmak çok sık yaşanan durumlar arasında yer alır. Evcil dostlarımıza kendilerini rahat hissedecekleri bir ortam yaratmak için kedi çadırı almak iyi bir çözüm olabilir. Kedi çadırı tasarımları patili dostlarımızın rahat ve güvende hissetmelerine yardımcı olurken aynı zamanda doğum gibi durumlarda ihtiyaç duyacakları mahremiyetin sağlanması açısından da kedi doğum çadırı olarak sunulan ürünler tercih edilebilir.












Kedi Çadırı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Patili dostlarımız için herhangi bir ürün alırken mutlaka üretildiği malzemelere bakılması gerekir. Kullanılan malzemelerin mutlaka evcil hayvan ve insan sağlığı için zararsız olması gerekmektedir.Doğru malzeme seçimi ile uzun yıllar keyifle kedi çadırınızın kullanılması demektir. Ayrıca ürünün dikişlerinin, bağlantı noktalarının ve aksesuarlarının da kaliteli olması önemlidir.

Kedi Çadırını seçerken çadırların kullanım alanını göz önünde bulundurmak da önemlidir. Kedinin rahatça girip çıkabileceği ve kedi çadırı içinde hareket edebileceği bir alanın olması gerekir. Kediler kolayca hareket edebildikleri kapalı alanlarda kendilerini daha güvende hissederler. Bu nedenle kedinin boyutlarının göz önünde bulundurulması gerekir.


Bizim Ürünlerimiz

Kedi Çadırlarımız; 50x50cm

Pamuklu yarı su geçirmez kumaştan üretilmiş olup oldukça dayanıklıdır.

Çadırın tabanı sayesinde kedi çadırınız muntazam bir forma kavuşur.

Tüm parçaları çıkarılıp makinanızın hassas modunda ağartıcı kullanmadan 30 derece yıkayabilirsiniz.

2 parçaya ayrılan ahşap sopalar sayesinde kolayca demonte olup gittiğiniz her yere çadırınızı da götürebilirsiniz.

Kedi Çadırı Minderi;

Pamuklu yarı su geçirmez kumaştan üretilmiş olup oldukça dayanıklıdır.

Minderimiz kılıflı olup makinanızın hassas modunda ağartıcı kullanmadan 30 derece yıkayabilirsiniz.

İç minderimiz boncuk elyaf doludur.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page