top of page

Neden Teepee House Kedi Çadırı?

Güncelleme tarihi: 27 Şub 2021




Bir eve yeni gelen kediler ilk günlerini bir köşede saklanıp etrafı izleyerek geçirirler. Özellikle de evde başka evcil hayvanların olması durumunda kedi için özel ve güzenli bir alan rahat hissetmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu noktada kedi çadırı ile yeni ev sakinine güzel ve konforlu bir alan yaratmak gerekebilir.



Korku, kaygı, yüksek ses, çevrenin normalde hareketli olması, evde yaşayan insanların gerginliği, taşınma ya da sahip değişimi gibi etmenlere bağlı olarak kediler kapalı bir alana ihtiyaç duyarlar. Bu onların kendilerini korumaları, güvende hissetmeleri ve çevrelerini gözlemlemeleri için tek gereksinimleridir. Kedi çadırları patili dostlarımızın konforlu bir şekilde kapalı bir alana sahip olmaları açısından önemlidir. Olumsuz duygulara kapılan kediler kapalı alanlarında zaman geçirdikçe sakinleşirler, çevrelerini gözlemlerle ve ortamdaki değişimleri anladıktan sonra normal yaşamlarına geri dönerler.




Kediler günlerinin büyük bir kısmını uyuyarak geçirirler. Bu sebeble onlar için kaliteli bir uyku her şeyden önemlidir. Kaliteli bir uyku için kedinin karanlık, sessiz ve güvende hissedebileceği bir alana ihtiyacı vardır. Teepee House Kedi çadırı da kaliteli uyku için kedinizin güvenli bir yuva ihtiyacını karşılıyor.


Kedi doğum çadırı olarak adlandırılan ve kediler için doğum yapabilecekleri özel alanı sağlayacak çadırlar ile anne kedinize ihtiyacı olan alanı yaratabilirsiniz.

144 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page